Eerste foto van Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy

Eerste foto van Zac Efron als seriemoordenaar Ted Bundy
Zo zag je Efron nog nooit

Nieuws

Zac Efron, vooral bekend van comedies en romantische films (That Awkward Moment, Neighbours), kruipt voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile in de huid van seriemoordenaar en verkrachter Ted Bundy. Efron bracht de eerste foto van de film woensdag zelf naar buiten.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile vertelt het verhaal van Ted Bundy, een seriemoordenaar en verkrachter die vlak voor zijn executie twintig moorden bekende. De schattingen lopen echter op tot meer dan honderd vrouwen die hij om het leven zou hebben gebracht. Bij sommige slachtoffers werden ook nog sporen van verkrachting gevonden.

De film focust op zijn vriendin, Elizabeth Kloepfer, die moeite had te accepteren dat Bundy zo kwaadaardig was. Ze was niet op de hoogte van zijn moorden, zo gaf ze later toe. Actrice Lily Collins (Mirror Mirror) speelt Kloepfer. Daarnaast maakt ook John Malkovich (Being John Malkovich) zijn opwachting als rechter Edward Cowart, de man die Bundy de doodstraf oplegde.

Momenteel zijn de opnamen voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile nog volop bezig. Het is nog niet bekend wanneer de film uitkomt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info hierover.

Tags: verkrachting, doodstraf, gevangenis, seriemoordenaar, executie, verkrachter, john malkovich, zac efron, being john malkovich, ted bundy, lily collins, mirror mirror, neighbours, that awkward moment

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »