Recensie: Red Dot is prima vrijdagavondvermaak en héél spannend

Recensie: Red Dot is prima vrijdagavondvermaak en héél spannend
Spannende thriller met Scandinavische cast

Film :

Vanaf 11 februari staat Red Dot op Netflix. Een ijzingwekkend spannend thriller van Scandinavische makelij, maar kunnen we er wel een beetje van genieten? Lees hier de recensie van Red Dot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Skitocht of nachtmerrie?
David en Nadja, een stel van eind twintig, worstelt met hun huwelijk. Als Nadja zwanger wordt, doen ze een poging om hun relatie nieuw leven in te blazen en besluiten ze af te reizen naar de prachtige uitgestrekte gebieden in het noorden van Zweden voor een skitocht. Maar wat begon als een ruzie met twee lokale jagers, verandert langzaamaan in een nachtmerrie.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Red Dot zorgt regelmatig voor wat zweetdruppels op het voorhoofd: spannend is het allermeest. Er zitten ook wel wat spannende twists in deze film, maar dan moet je wel volledig in de film zitten. Nadenken is er bij deze film niet bij: Dan is het allemaal wel wat voorspelbaar. De acteerprestaties zijn prima, het verhaal is redelijk. Niet slechter dan de gemiddelde Netflix-thriller, maar ook niet meer dan een film die je op een vervelende vrijdagavond even opzet. 3 sterren.

Cast
Johannes Kuhnke (Turist), Nanna Blondell, Kalled Mustoren en Thomas Hanzon spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alain Darborg.

Vanaf 11 februari 2021 is Red Dot te kijken op Netflix. Genre: Thriller. Tijdsduur: 85 minuten. IMDb-score: 5,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Red Dot is prima vrijdagavondvermaak en héél spannend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier