Nieuw seizoen Per seconde wijzer vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Per seconde wijzer vanaf maandag te zien op NPO 2
Erik Dijkstra is terug met kennisquiz

Kijktip :

Met het mes op tafel verdwijnt weer even van de buis en in plaats daarvan keert Per seconde wijzer terug op NPO 2 met een reeks nieuwe afleveringen. Vanaf maandag 15 februari legt presentator Erik Dijkstra de kandidaten het vuur weer aan de schenen.

Per seconde wijzer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Categorieën
In elke aflevering spelen twee kandidaten, onafhankelijk van elkaar, voor een mooi geldbedrag. Ze starten op tweehonderd seconden en moeten binnen de tijd vier vragen met negen antwoordmogelijkheden beantwoorden. De speler mag zelf een categorie kiezen: Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Sport, Tegenwoordige Tijd of Wetenschap.

Klokje
Wanneer een speler de vier vragen overleeft, stroomt hij of zij door naar de volgende aflevering. In totaal zijn er vier rondes, maar al na twee rondes kan een speler besluiten om voor het geld te kiezen of toch door te spelen. In de laatste ronde moet de speler alle negen onderdelen van de vraag goed beantwoorden, of eerder verdiende jokers inzetten. Speel je door maar haal je het niet, dan ga je naar huis met het beroemde klokje.

Het nieuwe seizoen van Per seconde wijzer is vanaf maandag 15 februari elke maandag tot en met donderdag om 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Per seconde wijzer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Per seconde wijzer vanaf maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier