Nieuw op Disney Plus: Star Original Solar Opposites vanaf dinsdag te zien

Nieuw op Disney Plus: Star Original Solar Opposites vanaf dinsdag te zien
Animatieserie van de makers van Rick & Morty

Kijktip :

Op 23 februari opent Star haar deuren op Disney+. Met de lancering van de dienst verschijnen vier gloednieuwe series. Solar Opposites seizoen 1 is vanaf dinsdag 23 februari te zien op Disney Plus.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Disney+.

Het verhaal
Een team van vier aliens kan net op tijd hun thuisplaneet ontvluchten voor die explodeert. De vier komen in een instapklaar huis terecht in een rustig Amerikaans dorpje. Is de aarde nu smerig of juist spectaculair goed? De meningen zijn verdeeld.

Lees hier komend weekend onze serierecensie van Solar Opposites.

Korvo (Justin Roiland) en Yumyulack (Sean Giambrone) zien vooral de vervuiling, de consumptiemaatschappij en de menselijke zwakheid. Maar Terry (Thomas Middleditch) en Jesse (Mary Mack) zijn helemaal geintrigeerd op de mensen en op al hun tv’s, fastfood en leuke dingen. De missie van dit gekke kwartet? Pupa beschermen, de levende supercomputer die op een dag zal evolueren naar zijn ware gedaante, hen zal opeten en de aarde zal terravormen.

Lees hier waar je vanaf 23 februari Solar Opposites seizoen 1 kunt streamen. Genre: Animatie. IMDb-score: n.n.b.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: Star Original Solar Opposites vanaf dinsdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier