Heerlijke avonturenfilm Hugo donderdag te zien op Paramount Network

Heerlijke avonturenfilm Hugo donderdag te zien op Paramount Network
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Martin Scorsese heeft in zijn lange carrière vele meesterwerken afgeleverd, maar pas in 2011 maakte hij voor het eerst een film die ook geschikt is voor mensen jonger dan twaalf jaar. Ook in het prachtige avontuur Hugo is de hand van de meester - en zijn liefde voor cinema - duidelijk zichtbaar. De film is donderdag te zien op Paramount Network en je kunt Hugo streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Paramount Network te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Het weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven, maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht. Een cryptische tekening, een notitieblok, een gestolen sleutel, een mechanische man en een verborgen boodschap van zijn overleden vader vormen de ingrediënten van het mysterie dat Hugo omringt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Scorsese maakte naam met zijn rauw-realistische drama's, maar voor Hugo trok hij al zijn fantasie uit de kast. Met behulp van prachtige sets en kostuums en indrukwekkend camerawerk van Robert Richardson (in de bioscoop in 3D te zien) roept de meesterfilmer een prachtig beeld op van het oude Parijs. De verwondering die Hugo oproept is een ode aan het pionierswerk van regisseur Georges Méliès (1861-1938), die de eerste sciencefictionfilms maakte. Voor kinderen én volwassenen biedt Hugo een spannend avontuur en de hele film is een lust voor het oog.

Cast
Naast Asa Butterfield (The Space Between Us) en Chloë Grace Moretz (Suspiria) zijn ook Ben Kingsley (Shutter Island), Sacha Baron Cohen (The Trial of the Chicago 7) en Emily Mortimer (Mary Poppins Returns) te zien in Hugo. Deze film is geregisseerd door Martin Scorsese (The Irishman).

Hugo (2011) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is donderdag 21 juli om 20.30 uur te zien op Paramount Network. Genre: avontuur, drama. Speelduur: 126 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV