Dinsdag in De Vooravond: Nabespreking persconferentie met Sven Kockelmann en Marieke Blom

Dinsdag in De Vooravond: Nabespreking persconferentie met Sven Kockelmann en Marieke Blom
Dit zijn de gasten van dinsdag 20 april

Kijktip :

Kijk hier op dinsdag 20 april vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Je kunt ook de persconferentie terugkijken.

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn. Vanavond is De Vooravond om 19:30 uur direct na de persconferentie te zien met.

De gasten in De Vooravond - dinsdag 20 april

  • Heel Nederland snakt ernaar, maar zal het kabinet ons eindelijk meer ruimte geven en in de persconferentie versoepelingen aankondigen? In De Vooravond praten Fidan en Renze na met Sven Kockelmann en econoom Marieke Blom.

  • Kiki Schippers vat de persconferentie muzikaal samen.

  • Afgelopen weekend nam judoka Henk Grol het op tegen zijn Nederlandse concurrent en zegevierde. Hij mag daarom naar de Spelen in Tokio, dus vieren ze een klein feestje aan tafel.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. (Vanavond om 19:30 uur) Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in De Vooravond: Nabespreking persconferentie met Sven Kockelmann en Marieke Blom of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV