Britse thrillerserie Des vanaf zaterdag 1 mei te zien op Canvas

Britse thrillerserie Des vanaf zaterdag 1 mei te zien op Canvas
Verhaal van beruchte seriemoordenaar

Kijktip :

Op zaterdag 1 mei kun je op de Vlaamse zender Canvas kijken naar de driedelige Britse miniserie Des. Canvas zendt de drie afleveringen direct achter elkaar uit. Des gaat over het leven van de bekende Britse seriemoordenaar Dennis Nilsen.

Je kunt alle afleveringen van Des streamen via NPO Start.

Jaren tachtig
In de serie Des gaan we terug naar de vroege jaren tachtig, 9 februari 1983 om precies te zijn. Op die datum wordt de politie van Hornsey, aan de noordelijke kant van hoofdstad Londen, gealarmeerd na een akelige ontdekking. Binnen de kortste keren wordt een schrijnende conclusie getrokken: een seriemoordenaar opereert al jaren vlak onder hun ogen.

Mannen
De zaak krijgt een onverwachte wending als Dennis 'Des' Nilsen zomaar, zonder enige aarzeling, bekent dat hij verschillende mannen heeft vermoord - zonder daar een goede reden voor te hebben. Inspecteur Peter Jay weet niet wat hij hoort. Waarom gaat Des zo makkelijk over op een bekentenis? En wat is er precies gebeurd?

De driedelige thrillerserie Des is op zaterdag 1 mei vanaf 20.35 uur in één keer te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinen is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse thrillerserie Des vanaf zaterdag 1 mei te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier