Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 34ste speelronde

Sport :

Op zondag 17 mei spelen Feyenoord en RKC Waalwijk in de laatste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 3.

De samenvatting van Feyenoord - RKC Waalwijk vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

Feyenoord
Feyenoord heeft geen direct Europees voetbal veroverd en zal een plaatsje in de voorronde van de Conference League moeten veroveren via de play-offs.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing op deze wedstrijd is, net als die van de andere wedstrijden in deze speelronde, vanaf 14.00 uur te zien op ESPN. Na de wedstrijd zijn een aantal interviews en analyses van deze wedstrijd te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - RKC Waalwijk is zondag 17 april om 14.30 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier