OVERZICHT: Disney komt met nog véél meer series voor Disney+ Star

OVERZICHT: Disney komt met nog véél meer series voor Disney+ Star
Van American Horror Stories tot Y: The Last Man

Nieuws :

In maart van 2021 lanceerde Disney het Star label op hun geliefde streamingdienst Disney Plus. De laatste maanden werden daar titels als Nomadland (lees de recensie) en Rebel (lees de recensie) aan toegevoegd. De komende jaren komt er ook héél veel nieuwe content aan. Gids.tv heeft het overzicht.

Only Murders in the Building

31 augustus 2021

Drie onbekenden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) delen een obsessie voor criminele zaken en raken plots zelf bij een zaak betrokken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. Bekijk hier waar je vanaf herfst 2021 Only Murders in the Building kunt streamen.

American Horror Stories

Vanaf herfst 2021

Geproduceerd door 20th Television, is een nieuwe anthologieserie van de met een Emmy en Golden Globe bekroonde producer Ryan Murphy en een spin-off van FX’s grootste en langstlopende originele dramahit American Horror Story. Bekijk hier waar je vanaf herfst 2021 American Horror Stories kunt streamen.

Fleishman is in Trouble

Vanaf 2022

De serie biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding. De veertigjarige, pas gescheiden Toby Fleishman duikt in de nieuwe wereld van dating via apps met een succes dat hij nooit had in zijn jeugd, voor hij trouwde in de laatste jaren van zijn studie geneeskunde. Bekijk hier waar je vanaf 2022 Fleishman is in Trouble kunt streamen.

Pam & Tommy

Vanaf 2022

De limited serie ‘Pam & Tommy’ brengt het nooit eerder vertelde verhaal van de allereerste virale video ooit – de sextape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De serie brengt een nieuw perspectief op het schandaal dat de koers van celebritycultuur heeft veranderd. Bekijk hier waar je vanaf 2022 Pam & Tommy kunt streamen.

Queens

Vanaf 2022

De serie volgt vier vrouwen van in de veertig die na jaren zonder contact weer samenkomen voor een kans om de roem en swagger terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, hun groep uit de jaren 90 die hen legendes maakte in de hiphopwereld. Bekijk hier waar je vanaf 2022 Queens kunt streamen.

Reservation Dogs

Vanaf winter 2021

Een coming-of-age-verhaal over vier Native American tieners die opgroeien in een reservaat in het oosten van Oklahoma en hun dagen vullen met het plegen van misdaden... en het bestrijden ervan. Bekijk hier waar je vanaf winter 2021 Reservation Dogs kunt streamen.

The Wonder Years

Vanaf 2022

Dit coming-of-age verhaal zich af in de jaren 60 en werpt het een nostalgische blik op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren, tonen Deans hoopvolle en humoristische herinneringen hoe zijn familie haar ‘wonderjaren’ ervaarde in een turbulente tijd. Bekijk hier waar je vanaf 2022 The Wonder Years kunt streamen.

Welcome to Wrexham

Vanaf winter 2021

In 2020 kochten Rob McElhenney en Ryan Reynolds samen een voetbalteam in de hoop de club om te toveren tot een underdogverhaal waar de hele wereld zou voor supporteren. Het enige probleem? Rob en Ryan hebben nul ervaring met voetbal en hebben nog nooit samengewerkt. Bekijk hier waar je vanaf winter 2021 Welcome to Wrexham kunt streamen.

Y: The Last Man

Vanaf winter 2021

De serie reist door een postapocalyptische wereld waarin een cataclysmische gebeurtenis alle zoogdieren met een Y-chromosoom uitroeit. Enkel een cisgender man en zijn aapje overleven. Bekijk hier waar je vanaf 2022 Y: The Last Man kunt streamen.

Andere titels

 • Dear Mama (2022): Van de regisseur van The Defiant Ones komt een documentaireserie over het leven en de erfenis van hiphop-icoon en dichter Tupac Shakur en de moeder van het Black Panther-lid die hem opvoedde met de waarden die zijn muziek doordrenken met maatschappelijke boodschappen.
 • Dopesick (herfst 2021): Onderzoekt hoe één bedrijf aan de basis stond van de ergste drugsepidemie in de Amerikaanse geschiedenis. De serie neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika's strijd tegen de opiatenverslaving, van de bestuurskamers van Purdue Pharma tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot de gangen van de DEA.
 • Gordon Ramsay: Uncharted (n.n.b): Gordon Ramsay trekt zijn beste schoenen aan, grijpt z’n messen en zet zich schrap voor nog meer sensationele avonturen, klaar om internationale culturen te ontdekken via eten in ‘Gordon Ramsay: Uncharted’. De met meerdere Michelinsterren bekroonde chef-kok en Ironman-atleet eet zich een weg doorheen de hele wereld.
 • Immigrant (2022): Het waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee (gespeeld door Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte. De serie zoomt in op het bizarre, donkere komische, misdadige verhaal achter de show die uitgroeide tot een cultureel fenomeen.
 • Maggie (n.n.b): Gebaseerd op de korte film van Tim Curcio. volgt een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende. Maggie ziet regelmatig de toekomst van haar vrienden, ouders, klanten en willekeurige voorbijgangers. Maar wanneer ze plots een glimp opvangt van haar eigen toekomst, wordt Maggie verplicht om te beginnen leven in het heden.
 • Our Kind of People (2022): Speelt zich af in de aspirationele wereld van Oak Bluffs op Martha's Vineyard, al meer dan 50 jaar een historisch bastion van de rijke en machtige zwarte elite. ‘Our Kind of People’ volgt de vastberaden, alleenstaande moeder Angela Vaughn (Yaya DaCosta) die de naam van haar familie wil terugeisen en een verschil wil maken met haar revolutionaire haarverzorgingslijn waarmee ze de natuurlijke schoonheid van zwarte vrouwen wil benadrukken.
 • Pistol (2022): Gebaseerd op ‘Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol’, de memoires uit 2018 van Steve Jones, de legendarische gitarist van de Sex Pistols. De serie biedt een fascinerend nieuw perspectief op een van de meest geweldige verhalen uit de rockwereld.
 • Running Wild met Bear Grylls (n.n.b): De wereldbekende survivalspecialist Bear Grylls neemt een nieuwe reeks celebrities mee naar de meest afgelegen hoeken van de planeet voor epische, onvergetelijke avonturen waarin ze zichzelf meermaals tegenkomen. Elke week laat een nieuwe bekende gast de luxe achter zich om samen met Bear op een moedige reis door de meest extreme omstandigheden ter wereld te trekken.
 • The Big Leap (2022): Een ruimhartige, luidruchtige dramedy die een groep diverse, ongelukkige personages volgt die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow die opbouwt naar een live opvoering van het Zwanenmeer.
 • The Choe Show (winter 2021): In The Choe Show gebruikt de wereldberoemde kunstenaar David Choe zijn excentrieke, meelevende en disruptieve visie op wereld om het publiek een soort radicale empathie voor anderen te laten ervaren.
 • Trafficked with Mariana Van Zeller (n.n.b): De bekroonde journaliste Mariana van Zeller zet haar schrijnend onderzoek naar de gevaarlijkste zwarte markten van de onderwereld verder. Gewapend met de voor National Geographics kenmerkende inside access, duikt Mariana elke aflevering in een andere zwarte markt of wereldwijd smokkelnetwerk – van meth, marihuana en gestolen auto's tot outlaw motorclubs en Amazone-maffia
 • Untitled BJ Novak project (herfst 2021): De bekroonde acteur en auteur van The Office schreef een anthologieserie voor FX waarbij elke aflevering van 30 minuten de meest gedurfde onderwerpen van onze tijd als uitgangspunt neemt om unieke, personagegedreven verhalen te vertellen over de wereld waar we vandaag in leven. De serie zal voor elke aflevering een andere cast hebben.
 • Wicked Tuna (n.n.b): De National Geographic hitserie ‘Wicked Tuna’ vaart er weer op uit. Kijk mee hoe een groep commerciële vissers uit Amerika’s oudste zeehaven in Gloucester, Massachusetts, hun brood verdienen met vissen en op zoek gaan naar de gegeerde blauwvintonijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV