Recensie: Dancing Queens slaat plank mis met verhaal, maar zet prima karakters neer

Recensie: Dancing Queens slaat plank mis met verhaal, maar zet prima karakters neer
Tjokvol clichés in feestelijke wereld

Film :

Vanaf 3 juni staat Dancing Queens op Netflix. Een bijzonder verhaal over een meisje in een mannenwereld, hoe gaat dat aflopen? Lees hier de recensie van Dancing Queens.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dragclub
Het verhaal draait om Dylan Pettersson, een 23-jarig meisje van een klein eiland in de Bohuslän-archipel met grote dansambities. Wanneer ze wordt overgehaald om schoon te maken bij de worstelende dragclub Queens, ontdekt de sterdanser en choreograaf van de club per ongeluk het talent van Dylan. Ze wil wanhopig deel uitmaken van de show, maar ze is een meisje – en het is een dragshow. Maar waar een wil is, is een weg.

Shot uit de film Dancing Queens

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Dancing Queens is nu typisch zo'n film die heerlijk is om aan te zetten op het moment dat je een beetje down bent en een hoofdpersoon in eenzelfde situatie wil zien opklimmen tot grote hoogten. Een verhaal bomvol gaten en (komedie)clichés zorgt ervoor dat je eigenlijk nergens naar zit te kijken. De personages zijn leuk en de kleurrijke sets zijn oogstrelend. Uiteindelijk houdt je echter weinig over aan deze film. 2,5 ster.

Cast
Molly Nutley (Thicker Than Water), Christopher Wollter (Quicksand) en Mattias Nordkvist (The Wife) spelen rollen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Helena Bergström (Still Crazy).

Vanaf 3 juni 2021 is Dancing Queens te kijken op Netflix. Genre: Komedie. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 4,9.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Dancing Queens slaat plank mis met verhaal, maar zet prima karakters neer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier