Fantastische avonturenfilm Back to the Future woensdag te zien op Veronica

Fantastische avonturenfilm Back to the Future woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Hoewel de special effects inmiddels wat gedateerd aandoen, staat de kwaliteit van Back to the Future nog altijd als een paal boven water. Het blijft een adembenemend tijdreisavontuur dat geen minuut verveelt. Deze klassieker zie je woensdag op Veronica en je kunt Back to the Future streamen via Netflix en Amazon Prime.

Het verhaal
Marty McFly reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown. Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze alsnog verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc. Emmett Brown uit 1955 een weg terug naar de toekomst vinden.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★★
Topentertainment van de allerhoogste plank, dat is Back to the Future ook ruim 35 jaar na de release nog. Vanaf de eerste minuut word je in een verhaal gegooid dat met veel vaart en plezier verteld wordt door regisseur Robert Zemeckis, die nog aan het begin van zijn imposante carrière stond. De plotvondst om terug te gaan in de tijd en de moeder van de hoofdpersoon verliefd op hém te laten worden is nog altijd briljant en vermakelijk. Het zorgt bovendien voor een flinke dosis humor in dit spannende avontuur. Onvergetelijk.

Cast
Naast Michael J. Fox (Casualties of War) en Christopher Lloyd (Nobody) zijn ook Lea Thompson (J. Edgar) en Crispin Glover (What's Eating Gilbert Grape) te zien in Back to the Future. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump).

Back to the Future (1985) wordt beoordeeld met een 8,5 op IMDb en is woensdag 22 juni om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: avontuur, comedy, science fiction. Speelduur: 116 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV