Woensdag bij Humberto: Fresia Cousiño Arias over winst Oranje op Olympische Spelen

Woensdag bij Humberto: Fresia Cousiño Arias over winst Oranje op Olympische Spelen
De gasten van woensdag 21 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van woensdag 21 juli

  • Wibi Soerjadi zit maar liefst 40 jaar in het vak en deze bijzondere mijlpaal viert de pianovirtuoos deze zomer met een nieuwe reeks tuinconcerten. Vanavond schuift hij aan.
  • Amy Winehouse overleed 10 jaar geleden. Regisseur Arjan Vlakveld maakte een documentaire over de zeldzame momenten dat zij in Nederland was en iedereen betoverde. Zangeres__ Lakshmi__ en Jörgen Raymann zijn megafan en vertellen hun herinneringen aan de legendarische artiest.
  • Het Olympische avontuur is begonnen voor onze Oranje Leeuwinnen, en hoe! Ze wonnen meteen met 10-3 van Zambia. We gaan de wedstrijd nabespreken met Fresia Cousiño Arias en Anouk Hoogendijk.
  • Duizenden Nederlanders namen vandaag in Carré afscheid van Peter R. de Vries. Vanavond zingt Jan Dulles bij Humberto 'A Whiter Shade of Pale', één van Peters favoriete nummers. AT5-verslaggever Ronald Olsthoorn was er de hele dag bij en deelt de bijzondere verhalen die hij hoorde.William Rutten eert Peter aan de hand van zijn mooiste foto’s.
  • Vanavond schakelen we bij Humberto met correspondent Edwin Winkels. Hij heeft het laatste nieuws uit Mallorca naar aanleiding van het overlijden van de 27-jarige Carlo.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Humberto: Fresia Cousiño Arias over winst Oranje op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier