Zo doet de NOS live verslag van de Olympische Spelen 2021 op tv en online

Zo doet de NOS live verslag van de Olympische Spelen 2021 op tv en online
Urenlang livesport op NPO 1 en via livestream

Sport :

Tijdens de Olympische Spelen in Tokio zendt de NOS van zaterdag 24 juli tot en met zondag 9 augustus dagelijks zo'n 14 uur livesport uit op NPO 1.

Livesport
Van 02.00 tot 16.00 uur is op NPO 1 NOS Tokio Live te zien met live verslag van de meest aansprekende sporten, vooral met Nederlanders, en tussendoor samenvattingen van de sporten die geweest zijn, interviews en het laatste nieuws. Tom Egbers, Jeroen Stomphorst, Rivkah op het Veld en Gert van ’t Hof presenteren NOS Tokio Live afwisselend. Naast de tv-uitzending is er nog een livestream op NOS.nl en via Gids.tv.

Zoek uit hoe laat jouw favoriete sport/onderdeel op de Olympische Spelen te zien is.

Samenvattingen
Door het tijdsverschil met Tokio (het is er zeven uur later) is veel sport in de Nederlandse nacht en onder werktijd. Daarom schotelt Sjoerd van Ramshorst elke dag rond 18.50 uur de hoogtepunten voor in NOS Tokio Vandaag. Samen met sidekicks Kim Lammers en Roy Meijer presenteert Van Ramshorst ruime samenvattingen van verschillende sporten en komen andere belangrijke gebeurtenissen in vogelvlucht voorbij. Ook zijn er interviews en reportages vanuit Tokio.

Talkshow
Na het NOS Journaal van 20.00 uur begint dagelijks rond 20.30 uur (in het weekend om 21.30 uur) de talkshow NOS Studio Tokio vanuit Scheveningen. Daar ontvangt Henry Schut atleten, (oud-)medaillewinnaars, coaches, analisten én gasten van buiten de sportwereld. Dione de Graaff is in Tokio en verzorgt iedere avond het gesprek met de hoofdrolspelers van de dag.

De Olympische Spelen in Tokio zijn van zaterdag 24 juli tot en met zondag 9 augustus dagelijks van ongever 02.00 tot 16.00 uur live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl (ook via Gids.tv) en volledig met alle livestreams bij Eurosport op tv en online via discovery+.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo doet de NOS live verslag van de Olympische Spelen 2021 op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV