Bekijk livestreams Olympische Spelen 2021 bij Eurosport/discovery+

Bekijk livestreams Olympische Spelen 2021 bij Eurosport/discovery+
Compleet verslag van Tokio 2020 op tv en online

Sport :

De Olympische Spelen van 2020 in Tokio, die in 2021 worden gehouden tussen woensdag 21 juli en zondag 9 augustus, zijn volledig live te zien bij Eurosport, op tv en online met vele livestreams.

Livestreams Olympische Spelen Tokio
Elke dag doet Eurosport van vroeg in de Nederlandse nacht, rond 01.30 uur, tot laat in de middag live verslag van de Olympische Spelen op tv en online. Alles van de Olympische Spelen in Tokio is te zien via de vele livestreams die Eurosport aanbiedt via de betaalde streamingdienst discovery+ of via de Eurosport Player.

Je kunt ook naar het liveverslag van de NOS op NPO 1 of online via de livestream op NOS.nl en via de Gids.tv-livestream kijken naar de Olympische Spelen.

Nacht
Op Eurosport 1 zijn tot 07.00 uur 's ochtends veel nieuwe sporten te zien, zoals skateboarden en surfen. Tegelijkertijd zal de NOS op NPO 1 meer traditionele sporten uitzenden.

Schakelprogramma
Van 07.00 tot 16.00 uur is het programma Medal Zone, gepresenteerd door e-sporter Koen Weijland, op Eurosport 1. Daarin wordt in hoog tempo geschakeld tussen alle sporten en medaillemomenten. Op Eurosport 2 zijn langere liveverslagen van diverse sporten te zien.

Kijk ook op welk kanaal Eurosport 1 of op welk kanaal Eurosport 2 te zien is.

Terugblik
Daarna volgt om 16.00 uur op Eurosport 1 Tokyo Today, waarin voormalig rugby sevens-international Tessa Veldhuis de kijker bijpraat over en waarin ze terugblikt op alle hoogtepunten van de voorbije dag.

Alles van de Olympische Spelen is van woensdag 21 juli tot en met zondag 8 augustus live te zien op Eurosport 1 en 2 op tv en online via de vele livestreams van Eurosport op discovery+ of Eurosport Player. Lees ook hoe de NOS verslag doet van de Olympische Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk livestreams Olympische Spelen 2021 bij Eurosport/discovery+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV