Voetbal | Nederland - Brazilië live op tv en online (Olympische Spelen)

Voetbal | Nederland - Brazilië live op tv en online (Olympische Spelen)
Winnen de Oranjeleeuwinnen ook hun tweede wedstrijd?

Sport :

Na de eclatante 3-10 zege op Zambia begint op zaterdag 24 juli het échte werk voor de Nederlandse voetbaldames. Ze nemen het om 13.00 uur op tegen Brazilië. De NOS doet live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Je kunt ook kijken via discovery+ of de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Brazilië

Graadmeter?
De eerste wedstrijd van de Nederlandse voetbaldames op de Olympische Spelen kan nauwelijks als een graadmeter worden beschouwd. Zambia was duidelijk niet opgewassen tegen het Nederlandse aanvalsgeweld en de vrouwen wisten maar liefst tien keer het net te vinden (Vivianne Miedema maakte er vier). De slordigheden die leidden tot de drie tegengoals zullen er wel uit moeten bij Oranje.

Bekijk ook het volledige speelschema voetbal op de Olympische Spelen op Gids.tv.

Marta
Ook de Braziliaanse vrouwen wonnen hun eerste wedstrijd ruim: China werd met 5-0 verslagen. Grote ster aan de zijde van Brazilië is nog altijd de inmiddels 35-jarige Marta. Ze is al sinds 2002 speler van het Braziliaanse elftal en wist ook tegen China weer tweemaal het net te vinden. Na de wedstrijd tegen Brazilië staat dinsdag (27 juli) de laatste groepswedstrijd van Oranje, tegen China, op het programma.

De vrouwenvoetbalwedstrijd Nederland - Brazilië op de Olympische Spelen is zaterdag 24 juli om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voetbal | Nederland - Brazilië live op tv en online (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier