Donderdag in Rooijakkers over de vloer: RTL-nieuwslezer Jan de Hoop

Donderdag in Rooijakkers over de vloer: RTL-nieuwslezer Jan de Hoop
Art Rooijakkers komt langs

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer, donderdag 16 september te zien op RTL 4, gaat presentator Art Rooijakkers op bezoek bij zijn RTL-collega Jan de Hoop. Hij is al jaren hét gezicht van het RTL Ontbijtnieuws.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Veluwe
Het RTL Ontbijtnieuws vergaarde een reputatie van vele kleine foutjes en blunders, waarvan nog leuke compilaties te vinden zijn op YouTube. Het droeg bij aan het charmante imago van Jan de Hoop, die alles met optimisme en een gezonde dosis zelfspot liet gebeuren. Rooijakkers bezoekt de nieuwslezer in zijn prachtige huis, midden op de Veluwe.

Liefde
Daar ontmoet Rooijakkers de grote liefde van De Hoop: zijn man Coen, met wie De Hoop al 41 jaar gelukkig is. In een openhartig gesprek vertelt de nieuwslezer over de liefde voor zijn man, maar ook over zijn worsteling om uit de kast te komen. Daarnaast onthult hij diverse verrassende ambities voor na zijn pensioen volgend jaar.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Rooijakkers over de vloer: RTL-nieuwslezer Jan de Hoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier