Vanavond op tv: Chateau Meiland gaat op vakantie, Mr. Frank Visser bezoekt Zwartemeer

Vanavond op tv: Chateau Meiland gaat op vakantie, Mr. Frank Visser bezoekt Zwartemeer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 september

Kijktip :

Vanavond zijn er op SBS6 weer spraakmakende nieuwe afleveringen van Chateau Meiland en Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien. De Meilandjes gaan op vakantie naar Curaçao en mr. Visser reist naar Zwartewater. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van Waarde: koffiebonen

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van Waarde duiken we in de wereld van de koffiebonen. Een lekker kopje koffie begint bij het branden van de boon. De roast, zo noemt de connaisseur dat. Daar zijn zoveel soorten van dat het koffiedik kijken is. Van pike tot blond, special tot slow. En dan is er ook nog die roast voor een echt straf bakkie: dark. Maar wat is nou het verschil? De Keuringsdienst roast koffieroast.


Frontlinie: 'veilige haven' Lampedusa

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van het journalistieke programma Frontline reist Bram Vermeulen naar Lampedusa, waar Nederland betrokken was bij een pushback van Afrikaanse migranten op de Middellandse Zee. Mensen redden blijkt de verantwoordelijkheid van commerciële reders. Tijdens luchtpatrouilles boven zee is gefilmd hoe alle middelen worden ingezet om te voorkomen dat migranten Europa nog bereiken.


Chateau Meiland: naar Curaçao

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland gaan de Meilandjes naar Curaçao. Wie weet vinden ze daar wel een leuk optrekje. De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op Curaçao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over. Misschien staat er op het eiland wel een zonnig chateautje te koop.


Tv-première: Long Shot

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de tv-première van Long Shot te zien. Journalist Fred Flarsky herenigt zich met zijn jeugdliefde Charlotte Field, nu een van de invloedrijkste vrouwen ter wereld. Terwijl ze zich voorbereidt op het presidentschap, huurt Charlotte Fred in als haar speechschrijver. De vonken de vliegen ervanaf, ondanks dat de twee niks gemeen hebben en Charlottes adviseurs niks van Fred moeten hebben.


Mr. Frank Visser doet uitspraak: schutting tegen gluren

SBS 6
21:30 uur

Deze week reist mr. Frank Visser af naar Zwartemeer waar iemand afstevent op een ware catastrofe. Alfred ligt overhoop met zijn buren die zonder overleg de heg, die hun percelen scheidt, hebben weggehaald en er een torenhoge schutting voor in de plaats hebben gezet. En dat is nog niet eens het ergste, want de buren hebben op eigen houtje 'een' kadaster ingeschakeld en willen nu 20 centimeter grond terug van Alfred.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Chateau Meiland gaat op vakantie, Mr. Frank Visser bezoekt Zwartemeer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV