Recensie: The Harder They Fall is western met pure wraak op Netflix

Recensie: The Harder They Fall is western met pure wraak op Netflix
Moderne western met donkere cast

Film :

Vanaf 3 november is de film The Harder They Fall te zien op Netflix. Deze nieuwe productie heeft goed gekeken naar westerns uit het verleden met een dikke Quentin Tarantino-saus er over heen. Het resultaat is leuk en Idris Elba schiet altijd raak! Lees hier de filmrecensie van The Harder They Fall.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Wraak, wraak, wraak!
Het verhaal gaat over Nat Love (Jonathan Majors). Hij is een outlaw wiens ouders jaren geleden zijn vermoord. Hij komt erachter dat de man die hier verantwoordelijk voor is wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Uit wraak besluit Love zijn oude bende weer te herenigen om zijn vijand op te sporen, en zo zijn ultieme wraak uit te voeren.

Actrice Regina King speelt Trudy Smith in de western 'The Harder They Fall'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het verhaal is fictief maar de personages hebben allemaal wel bestaan. Deze western draait om ultieme wraak: niets meer of minder. De cast is uitstekend, we zien onder andere de Oscarwinnende actrice Regina King, LaKeith Stanfield, Idris Elba, Zazie Beetz en een prima hoofdrol voor Jonathan Majors. Alles wat je van een moderne western mag verwachten zit erin: Aardige actie, veel dood en verderf en acteurs en actrices die alles uit de kast halen. De film is alleen niet héél memorabel of verrassend, waardoor het allemaal wat vlak blijft. Voor fans van Idris Elba is deze film wel genieten, want schurk Rufus Buck is een rol die op het lijf van Elba geschreven is. Drie sterren.

Cast
Naast Jonathan Majors (Da 5 Bloods) en Idris Elba (The Suicide Squad) zijn ook Regina King (If Beale Street Could Talk), LaKeith Stanfield (Judas and the Black Messiah) en Zazie Beetz (Joker) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeymes Samuel (They Die by Dawn).

Vanaf 3 november 2021 is de film The Harder They Fall te zien op Netflix. Genre: Western, Drama, Actie. Tijdsduur: 130 minuten. IMDb-score: 6,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Harder They Fall is western met pure wraak op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV