Nieuw programma Tiny House Battle vanaf maandag te zien op RTL 4

Nieuw programma Tiny House Battle vanaf maandag te zien op RTL 4
Welk 'tiny house'-ontwerp wordt uitgevoerd?

Kijktip :

Vanaf maandag 8 november is het nieuwe programma Tiny House Battle wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Hierin krijgen twee teams van amateurklussers wekelijks de opdracht om voor een koper een 'tiny house' te ontwerpen en bouwen.

Tiny House Battle gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Woonwensen
In Tiny House Battle draait alles om het creëren van de mooiste, handigste, meest efficiënte en vindingrijke ontwerpen, die ook nog eens aan de woonwensen van de kopers moeten voldoen. De twee klusteams maken aan de hand van een moodboard een interieurontwerp en krijgen slechts zeven dagen tijd om hun tiny house vol ruimtebesparende oplossingen te bouwen en te stylen.

Vrijheid
In de eerste aflevering maakt presentator John Williams kennis met veertigers Jacqueline en Peter. Zij wonen zeer riant: op ruim 400 vierkante meter. Nu hun kinderen de deur uit zijn, willen ze het over een andere boeg gooien: een tiny house! Dat is veel goedkoper en biedt ze ook nog eens veel meer vrijheid. Twee van de allerbeste amateurteams proberen de droom van het stel te realiseren.

Het nieuwe programma Tiny House Battle is vanaf maandag 8 november wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Tiny House Battle terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Tiny House Battle vanaf maandag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV