Frank Lammers woensdag 1 december te gast in De 3 sterren camping

Frank Lammers woensdag 1 december te gast in De 3 sterren camping
Ook Kim-Lian van der Meij en Joe Buck komen langs

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van De 3 sterren camping, woensdag (1 december) te zien op NPO 3, krijgen Nick, Simon en Kees weer bezoek van drie gasten: acteur Frank Lammers, presentatrice/zangeres Kim-Lian van der Meij en singer-songwriter Joe Buck.

De 3 sterren camping gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tarotkaart
Frank Lammers voelt zich net als zijn alter ego Ferry wel thuis op de camping. Nog voordat de dag echt is begonnen krijgt Joe een heuse hagelslag-proeverij, legt Kim-Lian een tarotkaartje en wordt Frank alvast lekker gemaakt met alle aanwezige campingspelletjes.

Glasblazen
De ontspannen dag op de camping wordt gezamenlijk geopend met het uitoefenen van een prachtig oud ambacht: glasblazen. Als afsluiter van deze groepsactiviteit trakteren Joe en Simon het gezelschap op een akoestische uitvoering van Joe's hit 'The Way You Take Time'.

De 3 sterren camping is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank Lammers woensdag 1 december te gast in De 3 sterren camping of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV