Nieuw op Netflix: De Familie Claus 2 vanaf dinsdag op Netflix

Nieuw op Netflix: De Familie Claus 2 vanaf dinsdag op Netflix
Met Jan Decleir en talentvolle Mo Bakker

Kijktip :

Daar is 'ie dan: De sequel van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm die vorig jaar hoge ogen gooide op streamingdienst Netflix. De Familie Claus 2 is vanaf dinsdag 7 december te zien op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

Bron: Netflix

Cast
Naast Jan Decleir (Loft) en Mo Bakker (Binti) spelen ook Bracha van Doesburgh (Doris), Stefaan Degand (Racer and the Jailbird) en Josje Huisman in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ruben Vanderborre.

Vanaf 7 december 2021 is De Familie Claus 2 te kijken op Netflix. Genre: Kerst, Komedie. Tijdsduur: 97 minuten. IMDb-score: 5,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: De Familie Claus 2 vanaf dinsdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV