PSV - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)

PSV - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 18e speelronde

Sport :

Op donderdag 23 december spelen PSV en Go Ahead Eagles in de achttiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Go Ahead Eagles

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
Na de overwinning op RKC afgelopen weekend staat PSV op het randje van het winterkampioenschap. Toch zijn ze nog geen winterkampioen: daar is een overwinning voor noodzakelijk.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.15 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Go Ahead Eagles is woensdag 22 december om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.30 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Go Ahead Eagles live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV