Docu Merel onderzoekt #FreeBritney met Merel Westrik donderdag te zien op Net5

Docu Merel onderzoekt #FreeBritney met Merel Westrik donderdag te zien op Net5
Op zoek naar de oorsprong van de #FreeBritney-beweging

Kijktip :

Presentatrice Merel Westrik is de komende tijd op Net5 te zien met diverse specials, waarin ze allerlei fenomenen onder de loep neemt. Ze trapt donderdag (20 januari) af met de special Merel onderzoekt #FreeBritney, over de #FreeBritney-beweging. Die maakt zich zorgen om haar idool, popster Britney Spears.

Merel onderzoekt #FreeBritney gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Los Angeles
Westrik vraagt zich af hoe de beweging ontstond, wat ze dreef en of Britney Spears vrij zou zijn geweest zonder hun inmenging. Om antwoord op die vragen te vinden reist ze naar Los Angeles voor een ontmoeting met Tess Barker en Babs Grey, twee jonge comédiennes - en Britney Spears-fans - die tijdens het maken van een podcast ontdekken dat het niet goed gaat met hun idool.

Spandoeken
Ook ontmoet Westrik superfans Kevin en Leanne, die altijd met een spandoek voor de rechtbank staan en aandacht vragen voor de zaak. Verder volgt ze Robert, idolaat van Spears, die toeleeft naar de dag waarop de rechter met de uitspraak komt. In Nederland praat Westrik met radio-dj Domien Verschuuren over het leed dat de superster is aangedaan en het effect van de #FreeBritney-beweging.

De documentaire Merel onderzoekt #FreeBritney is donderdag 20 januari om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Merel onderzoekt #FreeBritney terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Merel onderzoekt #FreeBritney met Merel Westrik donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV