Special Forces VIPS: wie durft wint krijgt tweede seizoen op Videoland

Special Forces VIPS: wie durft wint krijgt tweede seizoen op Videoland
Eerste seizoen was groot succes met bloed, zweet en heel veel tranen

Nieuws :

Deze week zien Videoland-kijkers de finale van Special Forces VIPS: wie durft wint, waarin tien BN'ers de controle volledig uit handen geven om mee te gaan op een snoeiharde training van de Special Forces in Slovenië. Na het grote succes van dit seizoen ligt een tweede seizoen in het verschiet. Dat heeft streamingdienst Videoland bekendgemaakt.

Lees hier onze TV-recensie van Special Forces VIPS: wie durft wint

"IK GEEF OP"
Tien bekende Nederlanders laten hun heerlijke comfortabele leven achter zich. Ze doen mee aan een speciale selectie voor de Special Forces, die voor maar weinig mensen is weggelegd. De bekende Nederlanders krijgen de kans hun grenzen te verleggen en zich te laten beoordelen op eigenschappen voor een Special Force Operator. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

SAS Celebrity: Who Dares Wins
Deze serie is gebaseerd op het internationale format SAS Celebrity: Who Dares Wins, dat loopt in onder meer Engeland, de Verenigde Staten en Frankrijk. In het succesvolle eerste seizoen (top drie van best bekeken titels van het afgelopen jaar op Videoland) was de loodzware strijd te zien van Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn en Imanuelle Grives. Welke bekende Nederlanders in het nieuwe seizoen meedoen, is nog niet bekend.

Roy Meyer, Jamie Trenité, Alkan Cöklü en Nouchka Fontijn in het programma 'Special Forces VIPS: Wie Durft Wint'

Het programma Special Forces VIPS: wie durft wint is sinds 19 december te zien bij Videoland. De 6 afleveringen zijn nu allemaal beschikbaar. Genre: amusement, reality.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Forces VIPS: wie durft wint krijgt tweede seizoen op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV