Ajax - Excelsior Maassluis live op tv (achtste finales KNVB Beker)

Ajax - Excelsior Maassluis live op tv (achtste finales KNVB Beker)
Bekerwinnaar treft opnieuw amateurclub

Sport :

Bekerhouder Ajax speelt donderdag (20 januari) in de achtste finales van de KNVB Beker tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op ESPN en het open kanaal FOX.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Vorige ronde
In de vorige ronde trof Ajax ook al een amateurvereniging. Toen stelden de Amsterdammers een B-team op tegen BVV Barendrecht, maar die wedstrijd werd wel met 4-0 gewonnen dankzij treffers van Kenneth Taylor, Danilo (twee keer) en Kristian Hlynsson. Nu speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Excelsior Maassluis.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Excelsior Maassluis

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Knappe overwinning
De club uit Zuid-Holland is al even bezig in het bekertoernooi. In de eerste rondes werd afgerekend met de amateurs van OFC en Westlandia. Excelsior Maassluis stuntte in de vorige ronde door uit bij FC Emmen met 0-1 te winnen. Kunnen ze ook tegen Ajax stunten? De amateurs staan momenteel in de middenmoot van de Tweede Divisie.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

De wedstrijd Ajax - Excelsior Maassluis is donderdag 20 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN en FOX. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 20.00 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Excelsior Maassluis live op tv (achtste finales KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV