Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw en Humberto

Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw en Humberto
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 27 februari

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw gaat vanavond van start. De boeren horen vanavond van Yvon Jaspers op welke wijze hun zoektocht naar de liefde wordt gevolgd: de vijf met de meeste brieven zijn de komende weken te zien op tv en de andere vijf in een webserie op boerzoektvrouw.nl. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 27 februari hieronder.

Start Humberto
Ook de talkshow Humberto is weer terug op de buis. De gasten van deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Humberto worden later bekend. Daarnaast is Project Rembrandt te zien. Het thema is beweging. Naast de vaste juryleden Pieter en Raquel beoordeelt danseres en choreograaf Euvgenia Parakhina als gastjurylid in welk schilderij de bewegingen het beste zijn gevangen en welk werk dus als winnaar uit de bus komt. Janet Jackson-liefhebbers kunnen kijken naar de tweedelige documentaire Janet over het leven van de artiest. Vanavond is het eerste deel te zien. Bekijk hieronder alle tv-tips voor vanavond.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actie-sciencefictionfilm: Edge of Tomorrow

Veronica
20:00 uur

In een nabije toekomst wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens, waar geen enkele militaire macht tegen opgewassen is. Majoor William Cage is in Edge of Tomorrow een officier die nog nooit een oorlogsfront van dichtbij gezien heeft, totdat hij betrokken raakt bij een zelfmoordmissie. Hij sneuvelt binnen enkele minuten en belandt vervolgens op raadselachtige wijze in een timeloop, waarin hij steeds opnieuw hetzelfde gevecht moet leveren en elke keer weer de dood vindt. Maar na elk gevecht kan Cage meer tegenstand bieden aan zijn tegenstanders, mede dankzij de hulp van Special Forces strijder Rita Vrataski. Met elk gevecht tegen de ruimtewezens, komen Cage en Rita een stap dichter bij het verslaan van de vijand.


Toms Schotland: Loch Ness

NPO 2
20:27 uur

Tom Egbers rijdt deze week verder door Schotland en bezoekt de Hooglanden. Ook gaat hij op zoek naar de Schotse identiteit. Het monster van Loch Ness is al heel lang spoorloos, maar nog steeds drommen de toeristen samen in de hoop een glimp van hem op te vangen. Ook Tom Egbers geniet van de prachtige natuur in de Hooglanden en zoekt naar de ware Schotse identiteit gedrenkt in whisky, kilt en doedelzak.


Terug: Boer zoekt vrouw

NPO 1
20:39 uur

Het nieuwe Boer zoekt vrouw-avontuur gaat vanavond van start, een half jaar na de voorstelaflevering. Daarna kregen de buren brieven en startte de zoektocht naar een nieuwe liefde. Vrijgezelle boeren Joost, Janine, Rob (van de kersen), Rob (van de witlof), Hans, Jouke, Hilda, Robert, Evert en Gerben werden eind augustus voorgesteld aan de kijker omdat zij op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Nu is het zover: Yvon Jaspers stapt in haar auto om de liefdespost af te leveren bij de boeren. Ze liggen er al nachten wakker van: is er geschreven door mijn droomvrouw of -man?


Terug: Humberto

RTL 4
21:32 uur

Humberto Tan is vanaf vanavond terug met zijn wekelijkse talkshow op de zondagavond. Humberto gaat in gesprek met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in de actuele onderwerpen uit het weekend. Het is dé afsluiting van het weekend én een vooruitblik op de week die volgt, vol nieuws, sport en entertainment.


Project Rembrandt: thema beweging

NPO 1
21:48 uur

Met de halve finale binnen handbereik gaan de zes amateurschilders aan de slag met het thema beweging. Ze moeten deze aflevering tijdens de opdrachten de bewegingen die ze zien zo goed mogelijk in hun werk vastleggen. Van rennende paarden tot opzwepende flamencodansers. Lukt het de amateurschilders om de verschillende bewegingen goed op het doek te krijgen?


Docu: Janet Jackson

Canvas
22:10 uur

Vanavond is het eerste deel van de tweedelige documentaire Janet over het leven van artiest Janet Jackson te zien op de Vlaamse zender Canvas. Deel twee is volgende week zondag om 22.05 uur. Het leven van de driejarige Janet en haar familie verandert wanneer haar broers een platencontract tekenen. De American Dream kan beginnen voor de familie Jackson, al staat daar een prijs tegenover: hard werken. Op haar zevende moet Janet al mee optreden en haar droomcarrière als advocate gaat in rook op.

Bekijk hier op welk kanaal Canvas te zien is bij jouw tv-aanbieder.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw en Humberto of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV