Zaterdag 16 april in Ik vertrek: Jolanda en Peter verhuizen naar Griekenland

Zaterdag 16 april in Ik vertrek: Jolanda en Peter verhuizen naar Griekenland
Bisschopwoning in plaats van rijtjeshuis

Kijktip :

Zaterdag (16 april) in Ik vertrek het verhaal van de 51-jarige Jolanda, die haar rijtjeshuis in het Noord-Hollandse Wormer verruilt voor een oude bisschopwoning in het Griekse Kilada. Zal dit buitenlandse avontuur slagen?

Ik vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vriend
Jolanda reist niet alleen naar Griekenland, want ze neemt haar vriend Peter (50) mee. Die was voor hun ontmoeting nog nooit in Griekenland geweest, maar Jolanda heeft hem weten te overtuigen wat voor fantastisch land het is. Of dat genoeg is om altijd positief gestemd te blijven valt nog te bezien...

Frustratie
Het stel wil het gedateerde buitenverblijf dat ze op de kop hebben getikt omtoveren tot een luxe bed & breakfast. Al snel worden de eerste fouten op de bouwplaats gemaakt; vanaf dat moment zit Jolanda erbovenop, tot grote frustratie van de klussers. Jolanda brengt een nieuw motto in haar leven: "Never assume, always check first."

Ik vertrek is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag 16 april in Ik vertrek: Jolanda en Peter verhuizen naar Griekenland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV