Donderdag in BEAU: Kees van der Spek over de serie The Dropout

Donderdag in BEAU: Kees van der Spek over de serie The Dropout
Dit zijn de gasten van donderdag 5 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op donderdag 5 mei.

De gasten bij Beau van donderdag 5 mei

  • William Janz, de Nederlandse Julio Iglesias, blies alle juryleden van Got Talent España omver. Nu gaat hij naar de wereldberoemde Amerikaanse versie van het tv-programma: America's Got Talent. Vanavond zingt hij Quiero bij Beau.

  • Elizabeth Holmes was de jongste selfmade miljardair ooit in Amerika, maar haar hele carrière bleek gebaseerd op een leugen. Nu is er de serie The Dropout over haar leven.Michiel Vos en Kees van der Spek hebben de serie gezien en vielen van de ene in de andere verbazing.

  • Terwijl Nederland vandaag massaal de bevrijding viert, woedt in Oekraïne nog altijd een hevige oorlog. Een oorlog die lijkt uit te draaien op een bloedige uitputtingsslag. We bespreken het met Europa-correspondent van BNR
    Geert Jan Hahn en defensiedeskundige Peter Wijninga.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV