Woensdag in Khalid & Sophie: Paul Witteman, Nadia Moussaid & Ajax-Heerenveen

Woensdag in Khalid & Sophie: Paul Witteman, Nadia Moussaid & Ajax-Heerenveen
Dit zijn de gasten van woensdag 11 mei

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Dit zijn de gasten en onderwerpen in de uitzending van woensdag 11 mei

  • Het duo van dienst gidst de kijker door het nieuws van de dag. Vanavond zijn dat presentator Nadia Moussaid en muziekjournalist Floris Kortie

  • Oud-werknemers slepen chemieconcern DuPont voor de rechter. Tientallen vrouwen zijn jarenlang blootgesteld aan giftige stoffen die miskramen veroorzaakt zouden hebben. We gaan in gesprek met advocaat Daphne van Doorn en oud-werknemers.

  • Zondag presenteert Paul Witteman voor de laatste keer zijn muziekprogramma Podium Witteman. Paul Witteman schuift aan om te vertellen over zijn beslissing om te stoppen.

  • Het is weer tijd voor De Week van Wouter. Wouter Bouwman plaatst iedere week een gebeurtenis in historisch perspectief. Vanavond spreek hij over de mogelijke ontknoping van de voetbalcompetitie.

  • Het programma sluit af met Cavatina van Beethoven, gespeeld door het Matangi Quartet

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Khalid & Sophie: Paul Witteman, Nadia Moussaid & Ajax-Heerenveen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV