Kampioenswedstrijd Ajax: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video)

Kampioenswedstrijd Ajax: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video)

Het duurt nog een paar uur voordat de kampioenswedstrijd van Ajax tegen Heerenveen begint maar het Leidseplein in Amsterdam begint al flink vol te lopen met supporters. Die lijken vol vertrouwen en de sfeer is vooralsnog erg goed, afgaande op onderstaande beelden:

Kampioenswedstrijd <em>Ajax</em>: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video) Het duurt nog een paar uur voordat de kampioenswedstrijd van Ajax tegen Heerenveen begint maar het Leidseplein in Amsterdam begint al flink vol te lopen met supporters. Die lijken vol vertrouwen en de sfeer is vooralsnog erg goed, afgaande op onderstaande beelden: Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Bekijk ook Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke Halsema Bekijk deze video » Ajax-Heerenveen: eerste supporters bij de Arena (video) Bekijk deze video » Video: flinke brand op Leidseplein bij Ajax-supporters Bekijk deze video »
Voetbal :
Kampioenswedstrijd Ajax: bomvol Leidseplein viert nu al feest (video)

Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV