Maandag in Beau: Kelly de Vries doet een laatste oproep voor Tanja Groen

Maandag in Beau: Kelly de Vries doet een laatste oproep voor Tanja Groen
De gasten van Beau van maandag 23 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op maandag 23 mei.

De gasten bij Beau van maandag 23 mei

  • Bijna een jaar geleden startte Peter R. Vries een ultieme zoektocht naar de gouden tip die antwoord zou geven op de vraag: wat gebeurde er met Tanja Groen in de nacht van 31 augustus 1993? Vanavond doet zijn dochter Kelly de Vries een laatste oproep.
  • Ook dit weekend waren er weer meldingen van een dreigende trend in het uitgaansleven: gedrogeerd worden met een naald. Waarschijnlijk overkwam het Marit. Samen met David Baden, voorzitter van de Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen, schuift zij aan om daarover te praten.
  • De carrière van John de Bever is zeer veelzijdig, van de beste zaalvoetballer ter wereld tot een succesvol volkszanger. Binnenkort zijn John en zijn man Kees te bewonderen in de nieuwe realityserie De Bevers.
  • Vanaf aanstaande donderdag draait het vervolg van Top Gun in de bioscoop Kolonel Laurens Jan Vijge en filmproducent Mark van Eeuwen zijn fans van het eerste uur en mochten de spectaculaire nieuwe film alvast zien.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Kelly de Vries doet een laatste oproep voor Tanja Groen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV