Donderdag in Khalid & Sophie: Hugo Borst over openen kunstgalerie met expositie Tom Barman

Donderdag in Khalid & Sophie: Hugo Borst over openen kunstgalerie met expositie Tom Barman
De gasten van Khalid & Sophie van donderdag 26 mei

Kijktip :

Sophie Hilbrand presenteert donderdag Khalid & Sophie. Dit zijn de gasten van donderdag 26 mei.

De tekst gaat verder onder deze videos

Gasten van Khalid & Sophie - donderdag 26 mei

  • Vanavond flitsen we door het nieuws van de dag met programmamaker en Feyenoord-fan Sander de Kramer en Philip Huff. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Vandaag werd bekend dat acteur Gijs de Lange op 65-jarige leeftijd is overleden.Niek Barendsen werkte veel met hem samen en vertelt wat hem zo bijzonder maakte.

  • Voor zijn serie 'Ondertussen aan de Hofvijver' volgt Splinter Chabot de renovatie van het Binnenhof op de voet. Elk kwartaal laat hij de vorderingen zien en het is weer tijd voor zo’n update.

  • Vijf jaar geleden schreef Elke Geurts haar eerste boek, over haar naar eigen zeggen brave scheiding. Pas daarna kwam zij erachter dat haar man tijdens hun huwelijk een dubbelleven leidde met een andere vrouw.

  • We kennen Hugo Borst als schrijver, columnist en voetbalcriticus, maar Borst verzamelt daarnaast al jaren kunst. Nu opent hij zijn eigen kunstgalerie en stelt het werk van dEUS-frontman Tom Barman tentoon.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: Hugo Borst over openen kunstgalerie met expositie Tom Barman of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV