Het Laatste Woord met Willibrord Frequin zondag te zien op NPO 1

Het Laatste Woord met Willibrord Frequin zondag te zien op NPO 1
Het laatste interview met Willibrord

Kijktip :

Op donderdag 26 mei overleed journalist en mediapersoonlijkheid Willibrord Frequin aan de gevolgen van parkinson. Jeroen Pauw sprak Willibrord in 2020 in het kader van zijn programma Het Laatste Woord. Om 18.10 uur te zien op NPO 1.

Het Laatste Woord met Willibrord Frequin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hemel
Afgesproken werd met Willibrord dat het interview pas na zijn overleiden zou worden uitgezonden. Hij vertelt uitgebreid over zijn leven, zijn werk en zijn hoop op een plekje in de hemel. Frequin neemt Pauw mee naar zijn stamkroeg Moeke Spijkstra in Blaricum en naar zijn huis, en vertelt over zijn vriendschappen en liefdes.

Hoofdenaffaire
Aan bod komen zijn katholieke jeugd, zijn schokkende ervaringen in oorlogsgebieden als Biafra en Oeganda en het verlies van idealen. Ook geeft hij openheid van zaken over de beruchte ‘Hoofdenaffaire’ uit 1989 die hem zijn hele verdere carrière is blijven achtervolgen.

Het Laatste Woord met Willibrord Frequin is op zondag 29 mei om 18.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna Het Laatste Woord met Willibrord Frequin terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Laatste Woord met Willibrord Frequin zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV