Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nu al te zien op HBO Max

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore nu al te zien op HBO Max
45 dagen na bioscooppremière, nu thuis op de bank

Kijktip :

Vanaf 30 mei is de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te zien op HBO Max. Het derde deel in de trilogie over de magische dierenfluisteraar Newt Scamander is nog maar een ruime maand op het witte doek te bewonderen, maar dankzij de paarse streamingsdient kun je 'm nu ook thuis kijken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Controle over tovenaarswereld
Professor Albus Dumbledore weet dat de duistere tovenaar Grindelwald op weg is om de controle over de hele tovenaarswereld te grijpen. Omdat hij hem niet alleen kan stoppen, vertrouwt hij het magiezoöloog Newt Scamander toe om een onverschrokken team van heksen, tovenaars en een dappere Dreuzelbakker te leiden op een levensgevaarlijke missie.

Acteur Callum Turner (Theseus) en Jessica Williams (Lally) in de film 'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore'

Lees hier onze recensie van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Cast
Naast Eddie Redmayne (The Danish Girl) en Jude Law (Hugo) spelen ook Mads Mikkelsen (Another Round), Dan Fogler (Fanboys) en Ezra Miller (The Flash) in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Yates (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Vanaf 30 mei 2022 is de film Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore te zien op HBO Max. Genre: avontuur, fantasy. Tijdsduur: 136 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV