Dinsdag in Beau: Tijl Beckand en Tim den Besten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Dinsdag in Beau: Tijl Beckand en Tim den Besten over nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje
De gasten van Beau van dinsdag 31 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op dinsdag 31 mei.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van dinsdag 31 mei

  • Na Koningin Maxima, de tango en Diego Maradona is Argentinië nu ook het land van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje.Tijl Beckand en Tim den Besten vertellen vanavond over de speciale reiseditie van het programma.

  • In de nieuwe serie Tenminste Houdbaar Tot laten Ricky Koole en Ruben van der Meer alle ongemakken zien, die horen bij het huwelijkse leven als de kinderen bijna het huis uit zijn.

  • Matthijs van Nieuwkerk verzamelde de mooiste korte verhalen van grootmeesters en aanstormend talent in zijn bundel Zonnegloren. Wat begon als een eervol vakantiebaantje, bleek een behoorlijke crime. Vanavond vertelt hij welke korte verhalen door de strenge selectie kwamen.

  • Schiphol-topman Dick Benschop moet vanavond tekst en uitleg geven over de chaos die de afgelopen weken is ontstaan op de luchthaven. Hoe gaat hij de problemen oplossen? We bespreken het met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer
    en luchtvaartjournalist Doron Sajet.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's