Tennis: Libéma Open (ATP van Rosmalen) live op tv en online

Tennis: Libéma Open (ATP van Rosmalen) live op tv en online
Tennissen op Nederlands gras

Sport :

Bekijk ook het speelschema van de Libema Open 2023.

Van zondag 5 tot en met zondag 12 juni wordt er op het gras in Rosmalen weer een balletje geslagen: het is weer tijd voor de Libéma Open, ofterwijl het ATP toernooi van Rosmalen. De belangrijke partijen zijn te volgen bij Ziggo Sport. In het laatste weekend (11 en 12 juni) is ook de NOS er bij.

Het uitzendschema vind je verderop in dit artikel.

Van de Zandschulp
Op het gras van Rosmalen staan dit jaar een aantal mooie namen. Bij de mannen zien we de Nederlandse topper Botic van de Zandschulp, maar ook de nummer 2 van de ranglijst Medvedev, nummer 7 Auger-Aliassime en halve finalist op Roland Garros Marin Cilic.

Bij de vrouwen is de nummer 8 van de ranglijst, Sabalenka, de hoogst geplaatste vrouw die meedoet aan het enkelspel. Bencic en Rybakina zijn misschien wat meer aansprekende namen. De Belg Mertens, die dit jaar nog tot de kwartfinales van Roland Garros kwam, doet ook mee.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Tennis te vinden is bij jouw tv-aanbieder en op welk kanaal Ziggo Sport (Select) te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Uitzendschema: Libéma Open 2022

De finaledag in Rosmalen is ook integraal te volgen op NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Zondag 12 juni

De Libéma Open 2022 is vanaf zondag 5 juni tot en met zondag 12 juni live te volgen bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Tennis. Ook is op 11 en 12 juni het toernooi te zien bij de NOS op onder meer NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV