Vanavond op tv: Nieuwe natuurserie The Mating Game, start Het Jachtseizoen

Vanavond op tv: Nieuwe natuurserie The Mating Game, start Het Jachtseizoen
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe natuurserie The Mating Game te zien op NPO 1. Verder onder meer het nieuwe programma De Hollandse Nieuwe en op SBS6 kun je kijken naar een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 4 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Mating Game

NPO 1
19:05 uur

Vanaf vanavond is de BBC-natuurdocumentaireserie The Mating Game wekelijks te zien op NPO 1. In de serie krijgen we een uniek inkijkje in het dierenrijk, met als hoofdthema: hoe dieren versieren. Bioloog, hoogleraar en presentator Freek Vonk verzorgt - voor het eerst - de voice-over.

Partner
The Mating Game vertelt het verhaal van de fascinerendste, grappigste en indrukwekkendste zoektochten van dieren om een partner te vinden en een blijvende erfenis achter te laten. Sommige soorten moeten de uitdagingen van een uitgestrekt leefgebied het hoofd bieden om een dier van het andere geslacht te vinden. Andere nemen het op tegen hun buren tijdens massale paringen.

Terug: Het Jachtseizoen

SBS 6
20:00 uur

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns - alias Team StukTV - zijn vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen van Het Jachtseizoen op SBS6, waarin bekende Nederlanders op de vlucht slaan. In de eerste aflevering ontsnappen presentatrice/tv-persoonlijkheid Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild, die sinds enige tijd een stel vormen, uit de gevangenis.

Actiefilm: Mission: Impossible - Rogue Nation

Veronica
20:00 uur

De CIA heeft de Impossible Mission Force opgeheven en geheim agent Ethan Hunt op non-actief gesteld. Dat weerhoudt Hunt er echter niet van om het op te nemen tegen 'The Syndicate', een criminele organisatie met voormalige topagenten. Door het plegen van terroristische aanslagen wil deze organisatie de wereldmacht in handen krijgen.

Thriller: Nightcrawler

Spike
20:00 uur

Lou Bloom, een gedreven jongeman dringend op zoek naar werk, ontdekt de supersnelle wereld van de criminaliteitsjournalistiek in LA. Hij vindt een groepje freelance cameramensen die botsingen, branden, moorden en andere ellende filmen.

Nieuw: Eens ging de zee hier tekeer

NPO 2
20:41 uur

Vanaf vanavond is de vierdelige documentaireserie Eens ging de zee hier tekeer te zien op NPO 2. In dit programma duikt Huub Stapel in de geschiedenis van de Zuiderzee ter gelegenheid van het negentigjarig jubileum van de Afsluitdijk. Dit project veranderde de Zuiderzee in het IJsselmeer.

Nieuw: De Hollandse Nieuwe

SBS 6
20:58 uur

Op SBS6 gaat vanavond de nieuwe talentenjacht De Hollandse Nieuwe van start. Hierin gaat een deskundige jury van grote Nederlandse artiesten op zoek naar dé nieuwe volkszanger van ons land. Dat gebeurt niet in een kille studio, maar op meerdere locaties in het land.

Achtertuin
De vier juryleden - Jeroen van der Boom, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk - trekken door heel Nederland om de audities van de hoopvolle kandidaten te bekijken en beluisteren. Daarbij zorgen de auditanten zélf voor de sfeer: woonkamers of achtertuinen worden omgetoverd tot heuse optreedplekken en vrienden en familie worden uitgenodigd voor de support.

Start: Trigger Point

NPO 2
22:54 uur

NPO 2 zendt vanaf vanavond de zesdelige misdaadserie Trigger Point uit. De serie komt in drie delen van speelfilmlengte op televisie. In Trigger Point volgen we Lana Washington, een expert op het gebied van bommen opruimen, die werkzaam is in Londen.

Bommenfabriek
Lana Washington en haar collega Joel Nutkins zijn werkzaam bij de Explosives Officers ("EXPO") in de Britse hoofdstad. Temidden van een zomerse hittegolf worden ze opgeroepen door de politie, die een contraterrorisme-operatie uitvoert om een potentiële bommenfabriek in een flatgebouw te onderzoeken. Ze dringen met man en macht de woning binnen.

Classic Albums: The Who - The Who Sell Out

NPO 3
22:55 uur

In 1965 brak de legendarische Engelse rockband The Who door met hun single 'My Generation' en het gelijknamige album. Al snel werden de ambities van de belangrijkste songwriter van de groep, Pete Townshend, groter - en dat resulteerde in The Who Sell Out (1967). Vanavond is in Classic Albums te zien hoe dit album tot stand kwam.

Actuele video's

Meer actuele video's