Dinsdag in Khalid & Sophie: Jan Meeus was aanwezig bij rechtzaak Peter R. de Vries

Dinsdag in Khalid & Sophie: Jan Meeus was aanwezig bij rechtzaak Peter R. de Vries
Dit zijn de gasten van dinsdag 7 juni

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 7 juni. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 7 juni

  • Met duo van dienst Floris Kortie en Milouska Meulens flitsen we door het nieuws.

  • Vandaag begon de inhoudelijke behandeling van het proces tegen de verdachten in de zaak van Peter R. de Vries. Misdaadverslaggever Jan Meeus was erbij en bespreekt de strafeis, de nabestaanden die spraken en de chatberichten tussen de verdachten

  • Het is weer tijd voor 'De Week van Wouter'.Wouter Bouwman plaatst iedere week een gebeurtenis in historisch perspectief. Vanavond over goede doelen.

  • Met het Nationaal Ballet vieren we de 90e verjaardag van Hans van Manen. Ze hebben een speciaal festival deze maand. Aan tafel zitten Hans van Manen, oud-soliste bij het Nationaal Ballet Rachel Beaujean en biograaf Sjeng Scheijen.

  • We sluiten de avond prachtig af met een balletstuk van Hans van Manen.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV