Kelly de Vries tijdens moordproces Peter R. de Vries: "Ik heb de grootste hekel aan jullie" (video)

Kelly de Vries tijdens moordproces Peter R. de Vries: "Ik heb de grootste hekel aan jullie" (video)

Dinsdag 7 juni 2022 om 15:43

Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E.

In de rechtbank in Amsterdam zijn dinsdagochtend schokkende beelden getoond van de moord op Peter R. de Vries. Dochter Kelly wilde de video niet zien en verliet kort de rechtszaal. Ze sprak wel tegen de verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22). De dochter van Peter R. de Vries heeft daar duidelijk erg veel moeite mee, maar probeert hun op een menselijke manier te behandelen: "Omdat ik zo ben opgevoed." Bekijk de beelden van de rechtszaak hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Kelly de Vries</em> tijdens moordproces <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Ik heb de grootste hekel aan jullie&quot; (video) Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E. In de rechtbank in Amsterdam zijn dinsdagochtend schokkende beelden getoond van de moord op Peter R. de Vries. Dochter Kelly wilde de video niet zien en verliet kort de rechtszaal. Ze sprak wel tegen de verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22). De dochter van Peter R. de Vries heeft daar duidelijk erg veel moeite mee, maar probeert hun op een menselijke manier te behandelen: "Omdat ik zo ben opgevoed." Bekijk de beelden van de rechtszaak hieronder. Lees verder onder de video. "Mijn allerliefste vader""Jullie hebben van een van mijn ouders het leven afgenomen. Mijn allerliefste vader. Mijn maatje, vertrouwingspersoon en een zorgzame opa van mijn kind", aldus Kelly. Ook zoon Royce de Vries was aanwezig en sprak. Bekijk de beelden tijdens het moordproces van Peter R. de Vries hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries-fans aanwezig bij rechtbank: "Hoop dat ze 30 jaar krijgen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Delano G. zwijgt tijdens Peter R. de Vries-rechtzaak: "Ik wil niks zeggen" Bekijk deze video »
Nieuws :

"Mijn allerliefste vader"
"Jullie hebben van een van mijn ouders het leven afgenomen. Mijn allerliefste vader. Mijn maatje, vertrouwingspersoon en een zorgzame opa van mijn kind", aldus Kelly. Ook zoon Royce de Vries was aanwezig en sprak. Bekijk de beelden tijdens het moordproces van Peter R. de Vries hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's