Overzicht tijden: Formule 1 GP van Azerbeidzjan live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Azerbeidzjan live op tv en online
Opnieuw een straatrace in de koningsklasse

Sport :

Na de spectaculaire straatrace in Monaco staat er dit weekend weer een straatrace op het programma: die van de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku. Gaat Red Bull Racing, net als in 2021, weer aan het langste eind trekken? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Verstappen of Perez?
Er is wat veranderd in de teamorde bij Red Bull. Sergio Perez, die net een nieuw contract heeft gekregen van Red Bull Racing, heeft te horen gekregen dat hij en zijn teamgenoot en regerend wereldkampioen Max Verstappen weer op gelijke hoogte staan. Kan de winnaar van de vorige GP van Azerbejzjan profiteren van die mededeling?

Tijdschema Formule 1 GP van Azerbeidzjan 2022

Vrijdag 10 juni

  • 13.00 uur: vrije training 1
  • 16.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 11 juni

  • 13.00 uur: vrije training 3
  • 14.50 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.15 uur: kwalificatie

Zondag 12 juni

  • 11.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 13.00 uur: race

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Azerbeidzjan is op zondag 12 juni om 13.00 uur te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 10 juni zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Azerbeidzjan live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV