Misdaadserie The Pembrokeshire Murders vanaf vrijdag 17 juni te zien op België Eén

Misdaadserie The Pembrokeshire Murders vanaf vrijdag 17 juni te zien op België Eén
In twee lange delen

Kijktip :

België Eén zendt vanaf vrijdag 17 juni opnieuw de driedelige Britse drama-misdaadserie The Pembrokeshire Murders uit. Deze serie, die begin 2021 voor het eerst op tv te zien was, is in twee lange delen van speelfilmlengte te zien op de Vlaamse zender.

Moordzaak
We gaan in The Pembrokeshire Murders twee keer terug in de tijd. Het verhaal speelt zich af in 2006. Detective Superintendent (DS) Steve Wilkins keert in dat jaar terug naar Pembrokeshire, waar hij een onopgeloste dubbele moordzaak heropent. Al snel ontdekt Wilkins een link met twee andere onopgeloste misdaden.

Seriemoordenaar
De hoofdverdachte, John William Cooper, zit sinds 1998 vast voor een aantal gewapende overvallen. Als Steve het bij het rechte eind heeft en Cooper niet zomaar een moordenaar is, maar een seriemoordenaar, moet het team hard bewijs vinden voor hij voorwaardelijk vrijkomt.

The Pembrokeshire Murders is vrijdag 17 en vrijdag 24 juni om 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's