Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022

Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022
Met onder meer Under the Banner of Heaven

Kijktip :

De zwembroeken zijn weer uit de kast, de parasols ingepakt om mee te nemen naar het strand: het is tijd om lekker midden in de nacht in het donker films en series te gaan kijken! Ga je deze maand op vakantie of blijf je juist thuis? Zet dan lekker een filmpje aan! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in juli 2022.

Kijktips van Gids.tv

The Princess (1 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Wanneer een eigenzinnige prinses weigert te trouwen met de wrede sociopaat, wordt ze ontvoerd en opgesloten in een afgelegen toren van haar vaders kasteel. Met haar wraakzuchtige minnaar die de troon van haar vader wil veroveren, moet de prinses het koninkrijk redden. Lees hier waar je vanaf 1 juli The Princess kunt kijken.

Only Murders in the Building, S2 (woensdagen)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Whodunnit over drie buren die een true crime podcast starten. Na de schokkende dood van Bunny Folger, de bestuursvoorzitter van de Arconia, haasten Charles, Oliver en Mabel zich om haar moordenaar te ontmaskeren. Ze krijgen echter te maken met drie hobbels op de weg. Bekijk hier waar je Only Murders in the Building kunt streamen.

Pistol (6 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de jaren zeventig zetten Johnny Rotten en Sid Vicious de muziekwereld op z'n kop met hun punkbandje The Sex Pistols. De serie Pistol vertelt het verhaal van de band: een groep luidruchtige arbeiderskinderen die muziek en cultuur voorgoed veranderden. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli Pistol kunt streamen.

Ms. Marvel (13 juli, finale)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch? Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen.

Aftershock (16 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Via het tragische verlies van een familie en de strijd voor gerechtigheid, onderzoekt Aftershock één van de meest dringende en beschamende nationale crises in Amerika en de groeiende beweging die het omringt: De Amerikaanse moedersterfte crisis. Lees hier waar je vanaf 16 juli Aftershock kunt kijken.

Under the Banner of Heaven (27 juli)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het geloof van een vrome rechercheur wordt op de proef gesteld als hij een brute moord onderzoekt die verband lijkt te houden met de spiraal van een gewaardeerde familie uit Utah naar LDS-fundamentalisme en hun wantrouwen in de regering. Bekijk hier waar je vanaf 27 juli Under the Banner of Heaven kunt streamen.

Verder op Disney+

Volgt z.s.m.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in juli 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV