Zaterdag 25 juni in Het Jachtseizoen: Daley Blind en Davy Klaassen

Zaterdag 25 juni in Het Jachtseizoen: Daley Blind en Davy Klaassen
Ajacieden op de vlucht voor Team StukTV

Kijktip :

In de vierde aflevering van de tweede televisiereeks van Het Jachtseizoen, dat begon als een webserie van StukTV, komen twee bekende voetballers opdraven: Daley Blind en Davy Klaassen, ploeggenoten bij Ajax en het Nederlands elftal.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Regels
Blind en Klaassen ontsnappen met een kleine voorsprong uit de gevangenis en moeten vervolgens proberen vier uur lang uit de handen van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns te blijven. Daarbij mogen Blind en Klaassen hun eigen geld of telefoon niet gebruiken én niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten.

Kampioen
Daarnaast dragen de voetballers een GPS-tracker, die hun locatie om de twintig minuten doorstuurt naar Team StukTV. Aan de fysieke gesteldheid van Blind en Klaassen zal het niet liggen; de twee werden afgelopen jaar kampioen met Ajax en bereiden zich nu voor op een nieuw seizoen. Later dit jaar zullen ze waarschijnlijk in actie komen op het WK voetbal in Qatar.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV