Finale Million Dollar Island zondag 26 juni te zien op SBS6

Finale Million Dollar Island zondag 26 juni te zien op SBS6
Wie gaat er met een grote geldprijs naar huis?

Kijktip :

Na een maandenlange en intense strijd is het zondag (26 juni) tijd voor de grote finale van Million Dollar Island. In de zenuwslopende apotheose wordt bepaald met hoeveel geld de overgebleven kandidaten naar huis gaan.

Natuur
We begonnen Million Dollar Island met maar liefst honderd onbekende Nederlanders op een onbewoond eiland. Hun opdracht was simpel: blijf zo lang mogelijk in het spel om kans te maken op een groot geldbedrag. Het zorgde voor een heftige strijd tegen elkaar - maar ook tegen de natuur. Nu zijn er nog drie finalisten over.

Kistjes
Zij krijgen eindelijk de kans hun bandjes te verzilveren. Hoe ver durven ze te gaan in het openen van de kistjes? Met ieder geopend kistje verdienen ze 10.000 euro. Op één kistje na, daarin zit een bom. En wie de bom trekt is alles kwijt. Verlaten de laatste bewoners Million Dollar Island in rijkdom of spat er alsnog een droom uiteen?

De finale van Million Dollar Island is zondag 26 juni om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV