Million Dollar Island: Ilse speelt Liz naar huis, nog 9 deelnemers over

Million Dollar Island: Ilse speelt Liz naar huis, nog 9 deelnemers over

Maandag 20 juni 2022 om 10:48

In Million Dollar Island ging zondag de strijd tussen Ilse en Liz. Er blijven steeds minder deelnemers over op het eiland, waar de laatste kandidaten spelen om een miljoen euro. Ilse en Liz strijden om in de race te mogen blijven voor dit enorme geldbedrag, en uiteindelijk gaat het om slechts een centimeter. Het pakt goed uit voor Ilse, waardoor Liz het eiland moet verlaten en er nog 9 deelnemers over zijn...

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Ilse speelt Liz naar huis, nog 9 deelnemers over In Million Dollar Island ging zondag de strijd tussen Ilse en Liz. Er blijven steeds minder deelnemers over op het eiland, waar de laatste kandidaten spelen om een miljoen euro. Ilse en Liz strijden om in de race te mogen blijven voor dit enorme geldbedrag, en uiteindelijk gaat het om slechts een centimeter. Het pakt goed uit voor Ilse, waardoor Liz het eiland moet verlaten en er nog 9 deelnemers over zijn... Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Wendy trots op winst, heeft nu 8 polsbandjes Bekijk deze video » Million Dollar Island: Remy ziet dat ‘rijken’ bij elkaar komen en alles bepalen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's