Zondag 3 juli in Klassiekers met Kleinsma: Edsilia Rombley

Zondag 3 juli in Klassiekers met Kleinsma: Edsilia Rombley
Zangeres vertelt over favoriete Nederlandse liedjes

Kijktip :

In de derde aflevering van Klassiekers met Kleinsma verkennen we het muzikale pad van Edsilia Rombley. Door wie werd ze geïnspireerd, door welke liedjes wordt ze geraakt en wat maakt een lied zo goed? Het komt allemaal aan bod in een uitgebreid, intiem gesprek.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

The Sound of Music
De aflevering wordt afgetrapt met een speciale uitvoering van 'De dingen waar ik zo van hou', uit The Sound of Music. Grote voorbeelden van Edsilia blijken onder anderen Rob de Nijs, Xander de Buisonjé en Karin Bloemen te zijn. Wat maakt ze zo bijzonder? Ook namen als Frank Boeijen, Stef Bos, Willeke Alberti en Ruth Jacott passeren in deze aflevering de revue.

Moeder
Komt Edsilia uit een muzikaal nest en wanneer zong ze voor het eerst in het Nederlands? Verder nog twee extra optredens: Edsilia gaat de uitdaging aan en zingt het nummer 'Je t'aime' van haar grote voorbeeld Karin Bloemen. En het gesprek wordt door Simone afgesloten met 'Foto van vroeger', een nummer van Rob de Nijs. Het is een artiest die Edsilia aan haar moeder doet denken.

Klassiekers met Kleinsma is zondag 3 juli om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV