Tour de France etappe 5 (Lille - Wallers Arenberg) live op tv en online

Tour de France etappe 5 (Lille - Wallers Arenberg) live op tv en online
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Veel wielerliefhebbers zullen de vijfde etappe van de Tour de France rood omcirkeld hebben in hun agenda. Het peloton fietst namelijk over elf (!) kasseienstroken. Etappe 5 is live te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén (Sporza) en online te kijken op discovery+, NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Volledig tijd- en uitzendschema

  • 13.15 uur: start uitzending op discovery+
  • 13.25 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 13.35 uur: start etappe
  • 15.00 uur: start uitzending op NPO 1
  • 17.25 uur: finish etappe (verwacht)

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: letour.fr

Favorieten
Het belooft een helse dag te worden, want veel wielrenners zijn niet bepaald een liefhebber van kasseien. Klassementsrenners zullen op hun hoede moeten zijn voor tijdverlies en worden beschermd door hun team. Specialisten als Dylan van Baarle, Tom Pidcock en Peter Sagan maken een kans, maar misschien is Mathieu van der Poel wel de grootste kanshebber van vandaag. Zeker omdat zijn belangrijkste concurrent - Wout van Aert - wellicht zijn kopmannen Primoz Roglic en Jonas Vingegaard over het parcours moet loodsen.

De vijfde etappe van de Tour de France 2022 is woensdag 6 juli te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV