Vanavond op tv: finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië, EK-wedstrijd Engeland - Oostenrijk

Vanavond op tv: finale Het Perfecte Plaatje in Argentinië, EK-wedstrijd Engeland - Oostenrijk
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 6 juli

Kijktip :

Vanavond is op RTL 4 de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië te zien. Wie gaat er met de winst vandoor? Die vraag stellen we ons ook voor de openingswedstrijd van het EK vrouwenvoetbal: Engeland - Oostenrijk. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 6 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: Het beste van... ABBA

NPO 3
20:20 uur

ABBA, wie kent ze niet? De legendarische Zweedse popformatie veroverde de wereld na hun winst op het Eurovisie Songfestival in 1974 met een ongekende reeks hits. In de special Het beste van... ABBA halen bekende Nederlanders herinneringen op. Aansluitend is vanaf 21.05 uur ABBA in Concert te zien. Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de wereldberoemde Zweedse formatie en bespreken het gevoel dat ABBA nog steeds bij hen oproept.

Het Perfecte Plaatje in Argentinië: finale

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is het zover: de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, het speciale extra seizoen van Het Perfecte Plaatje. Wie gaat er met de winst vandoor? Finalisten Thomas Berge, Jochem van Gelder en Maurice Lede verblijven op een prachtige Argentijnse boerderij waar ze twee finaleshoots voorgeschoteld krijgen. Met een fashionshoot en een documentaireshoot waarbij ze de originele gauchocultuur vastleggen, moeten ze de jury zien te overtuigen.

Comedydrama: The Truman Show

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond het fantastische comedydrama The Truman Show te zien. Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch volgen miljoenen televisiekijkers over de hele wereld alle ontwikkelingen in zijn bestaan. Truman is zich echter niet bewust van het feit dat duizenden minicamera's al zijn activiteiten registreren en uitzenden, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Truman heeft niets in de gaten, tot op de dag dat hij vreemde boodschappen opvangt.

Live: Engeland - Oostenrijk (EK vrouwenvoetbal)

NPO 1
20:50 uur

Vanavond gaat het EK vrouwenvoetbal in Engeland van start. Het gastland komt traditioneel in actie in de openingswedstrijd; de Engelsen nemen het op tegen Oostenrijk. De wedstrijd Engeland - Oostenrijk is om 21.00 uur live te zien op NPO 1. Engeland staat onder leiding van de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman; onlangs speelden ze nog tegen de Oranjeleeuwinnen, een wedstrijd die met liefst 5-1 werd gewonnen.

Nieuw: In het brein van de bedrieger

NPO 2
22:15 uur

Wat maakt meesteroplichters zo succesvol in wat ze doen? Hoe kan het dat ze de zwaktes van hun slachtoffers zo virtuoos bespelen? Wat het ook is, we zijn gefascineerd door oplichters. In de serie In het brein van de bedrieger worden zes succesvolle internationale meesteroplichters grondig ontleed door een team van experts. In de eerste aflevering het verhaal van Matthew Cox, een voormalige hypotheekbemiddelaar uit Florida, die op basis van jarenlange identiteitsfraude miljoenen dollars verwierf.

Start: Das Boot seizoen 2

Canvas
23:10 uur

Deze zomer kun je op Canvas genieten van de beste internationale series op de late avond. Vanaf vanavond is het tweede seizoen van Das Boot opnieuw te zien op de Vlaamse zender. Deze veelgeprezen dramaserie speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. De ster van de Duitse oorlogsmarine heeft het steeds meer gehad met de oorlog. Zou dit een uitweg kunnen zijn? Margot en Simone slaan de handen in elkaar om de Goldblatts te helpen met hun ontsnapping uit La Rochelle. In New York snakt Hoffmann naar slechts één ding: naar huis gaan en zijn naam zuiveren.

Actuele video's

Meer actuele video's