Noord-Ierland - Engeland live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)

Noord-Ierland - Engeland live op tv en online (EK vrouwenvoetbal)
Opnieuw een monsterscore voor Engeland?

Sport :

Vrijdag (15 juli) worden de derde groepswedstrijden in Groep A van het EK vrouwenvoetbal gespeeld. De wedstrijd Noord-Ierland - Engeland is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv, gelijktijdig staat het duel Oostenrijk - Noorwegen op het programma.

Uitgeschakeld
De Noord-Ierse voetbalvrouwen doen voor het eerst mee aan een Europees kampioenschap. Een prachtige prestatie natuurlijk, maar ze zijn na twee wedstrijden al wel uitgeschakeld. Het eerste duel ging met 4-1 verloren tegen Noorwegen en in de tweede wedstrijd verloor Noord-Ierland met 2-0 van Oostenrijk. De verwachting is dat ook Engeland (veel) te sterk zal zijn.

Monsterzege
Engeland staat onder leiding van Sarina Wiegman en kent tot nu toe een uitstekend EK. Het openingsduel verliep nog wat moeizaam, want Oostenrijk werd met slechts 1-0 verslagen. In de tweede wedstrijd nam Engeland het op tegen Noorwegen, een groot land in het vrouwenvoetbal. Een monsterzege volgde: de Engelsen wonnen met maar liefst 8-0. Beth Mead scoorde een hattrick.

De wedstrijd Noord-Ierland - Engeland is vrijdag 15 juli om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's