Engeland - Spanje live op tv en online (kwartfinale EK vrouwenvoetbal)

Engeland - Spanje live op tv en online (kwartfinale EK vrouwenvoetbal)
Kan Spanje stunten?

Sport :

De groepsfase is achter de rug en het EK vrouwenvoetbal gaat vanaf woensdag 20 juli verder met de kwartfinales. Het eerste duel gaat tussen Engeland en Spanje. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Glorieuze groepsfase
De Engelsen, die onder leiding staan van Sarina Wiegman, zullen in een opperbeste stemming aantreden. Zij hebben namelijk een glorieuze groepsfase achter de rug, met fraaie overwinningen op Oostenrijk (1-0), Noorwegen (8-0) en Noord-Ierland (5-0), resulterend in een doelsaldo van veertien voor en nul tegen. Wiegman moest in de laatste wedstrijd verstek laten gaan vanwege een coronabesmetting.

Tweede plaats
Spanje eindigde in Groep B als tweede, achter het ongenaakbare Duitsland. De Duitsers waren met 2-0 te sterk voor de Spaanse voetbaldames, maar de andere twee wedstrijden werden gewonnen: Finland kreeg met 4-1 klop en het grote vrouwenvoetballand Denemarken kreeg een 0-1 nederlaag toegediend. Kan Spanje in het Brighton Community Stadium voor een stunt zorgen?

De wedstrijd Engeland - Spanje is woensdag 20 juli om 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV